Wilder

Any de naixement: octubre 2013
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

En Wilder té una mirada que no pots oblidar. És un gran gos. Molts passejadors voluntaris, en tornar del passeig, han dit que “quina passada de gos”. És afectuós i passeja molt bé. No li agrada gens viure entre reixes, com a cap animal, i ho passa malament quan veu passar algú per davant perquè es pensa que el van a buscar. Vine a conèixer el Wilder i ajuda’l a sortir d’aquesta vida enreixada que té avui.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2013
Sexo: Macho
Raza: Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Wilder tiene una mirada que no puedes olbidar. Es un gran perro. Muchos paseadores voluntarios, al volver del paseo, han dicho “qué pasada de perro”. Es afectuoso y pasea muy bien. No le gusta nada vivir entre rejas, como a ningún animal, y lo pasa mal cuando ve pasar alguien por delante porque se piensa que lo van a buscar. Ven a conocer a Wilder y ayúdalo a salir de esta vida entre rejas que tiene hoy.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org