Chato

Any de naixement: abril 2012
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

Aquest petit va arribar al refugi molt prim i espantant. Segurament no el devien estimar gaire per tal i com va arribar. És un gos molt afectuós i tan aviat li dones atencions ell es posa molt content. Busca el contacte amb la gent constantment, suposem que per compensar la falta que va tenir. Ser estimat és el que més li agrada.

Passeja molt bé i no estira gens de la corretja. T’agradaria conèixer el Chato? Mira quina carona! És un tresoret que espera algú com tu per sortir d’una vida de solitud.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2012
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Este pequeño llegó al refugio muy delgado y asustado. Seguramente no lo quisieron demasiado, por el estado en el que llegó. Es un perro muy afectuoso y tan pronto le dices alguna cosita, se pone muy contento. Busca el contacto con la gente constantemente, suponemos que para compensar la falta que tuvo. Ser querido es lo que más le gusta.

Pasea muy bien y no estira de la correa. Te gustaría conocer a Chato? Mira qué carita! Es un tesorito que espera alguien como tu para salir de su vida de soledad.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org