Trufa

Any de naixement: juliol 2018
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

Aquesta petita és un amor, però encara li costa confiar en les persones. La vàrem recollir amb alguna ferida i cops. No greus però encara li fan mal, sobretot a l’ànima. No sabem si va estar molt de temps perduda fins que la vàrem trobar. Tot i així, no ha perdut la voluntat de confiar en les persones i tot i que li costa, et ve sempre a buscar. Cal anar amb compte amb ella i tocar-la amb molta delicadesa, per evitar que s’espanti encara més. Però tant les seves ganes com les nostres faran que perdi totalment la por que li queda.

Es porta molt bé amb altres gossos i li agrada molt passejar.

Necessita una familia tendre i amorosa com ella que la pugui estimar de veritat i fer-li veure que les persones també som bones. Vine a conèixer a la Trufa!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2018
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Esta pequeña es un amor, pero todavía le cuesta confiar en las personas. La recogimos con alguna herida y golpes. No muy graves, pero que todavía la duelen, sobretodo en el alma. No sabemos cuanto tiempo estuvo perdida hasta que la encontramos. Aun así, no ha perdido la voluntad de confiar con las personas y aunque le cuesta, siempre te viene a buscar. Hay que ir con cuidado y delicadeza al tocarla para evitar que se asuste más todavía. Pero tanto sus ganas como las nuestras harán que pierda totalmente el miedo que le queda.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org