Peach

Any de naixement: març 2018
Sexe: Femella
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Mitjà

La princesa Peach, dolça, carinyosa i de mirada bonica. És molt joveneta i tot i la seva edat i bon caràcter, ja sap el que és ser abandonada. És molt sociable amb altres gossos i passeja molt i molt bé. No estira de la corretja i gaudeix molt ensumant plantes i tot allò nou que troba pel camí. És un tresor que algú va deixar sense saber què es perdia. Busquem una família per ella que la pugui estimar per sempre més.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2018
Sexo: Hembra
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Mediano

La princesa Peach, dulce, cariñosa y de mirada tierna. Es muy jovencita y a pesar de su corta edad y buen carácter, ya sabe que es ser abandonada. Es muy sociable con otros perros y pasea muy y muy bien. No estira de la correa y disfruta mucho oliendo plantas y todo aquello nuevo que se encuentra por el camino. Es un tesoro que alguien dejó escapar sin saber lo que se perdía. Buscamos una familia para ella que la pueda querer para siempre.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org