Fira

Any de naixement: març 2018
Sexe: Femella
Raça: Staffordshire Terrier Americano
Mida: Mitjà

Fa poquet que està amb nosaltres i ja ens ha robat el cor a tots. Passeja molt bé i és molt afectuosa. Sempre disposada a regalar petons. Necessita una família responsable que la cuidi i mai més la torni a abandonar. La Fira és molt bona gossa i no entén què hi fa entre reixes. Nosaltres tampoc ho entem. L’ajudes a viure lliure?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2018
Sexo: Hembra
Raza: Staffordshire Terrier Americano
Tamaño: Mediano

Hace poco que está con nosotros y ya nos ha robado el corazón. Pasea muy bien y es muy afectuosa. Siempre está dispuesta a regalar besos. Necesita una familia responsable que la cuide y nunca más la vuelva a abandonar. Fira es muy buena perra y no entiende qué hace entre rejas. Nosotros tampoco lo entendemos. ¿La ayudas a vivir libre?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org