Kimi

Any de naixement: juny 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

És el nostre “Kimi Raikkonen”. És l’alegria pura i la simpatia en potes. És un gos afectuós i molt sociable amb altres gossos. Conviu amb dos mascles més amb els que s’ho passa súper bé. Però ens demana cada dia una família. Ha vist marxar a molts companys seus i ara vol ser ell el que troba la felicitat per sempre. Li encanta passejar i estat amb la gent.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2016
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Es nuestro “Kimi Raikkonen”. Es la alegría pura y la simpatía en patas. Es un perro afectuoso y muy sociable con otros perros. Convive con dos machos más con los que se lo pasa super bien. Pero nos pide cada día una familia. Ha visto irse a muchos de sus compañeros y ahora quiere ser él que que encuentre un hogar. Le encanta pasear y estar con gente.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org