Tobi

Any de naixement: desembre 2011
Sexe: Mascle
Raça: Mestís 
Mida: Petit

En Tobi va arribar al refugi a mans dels seus propietaris perquè no podien cuidar més d’ell. És un gos molt sociable amb altres gossos. Conviu al pati amb mascles i femelles. Amb les persones també és carinyós i simpàtic. Passeja molt bé i és un gos alegre. Si vols conèixer al Tobi, contacta amb nosaltres! Segur porta l’alegria vagi on vagi!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2011
Sexo: Macho
Raza: Mestizo 
Tamaño: Pequeño

Tobi llegó al refugio a manos de sus antiguos propietarios porque no lo podían cuidar más. Es un perro muy sociable con otros perros. Convive en el patio con machos y hembras. Con las personas también es cariñoso y simpática. Pasea muy bien y es un perro alegre. Si quieres conocerlo, contacta con nosotros! Seguro que trae la alegría vaya donde vaya!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org