Zara

Any de naixement: desembre 2017
Sexe: Femella
Raça: Border Collie
Mida: Mitjà

Aquesta princesa és la Zara i ens ha trencat el cor 💔. Va ser recollida fa poc a Montmeló. Una ciutadana alertava d’una gossa amb una possible fractura a una cama. Quan vàrem arribar, ens esperava l’ésser més dolç del món. Un ésser totalment maltractat i deixat a la seva sort. Estava tan malament que no podia ni aixecar-se. Paparres, puces, leishmània disparada, infecció d’orina, desnutrició, un glaucoma a l’ull sense tractar… Però tot i la mala sort, el seu destí ha volgut que arribés a les nostres mans i ara farem tot el possible per tornar-li la felicitat que un dia se li va robar.

La Zara és una gossa 10. Dolça, molt dolça. Afectuosa i amb infinites ganes d’estimar i ser estimada. Cada dia que passa al centre, millora. Creiem que en poc temps estarà recuperada. Però en una llar, ho aconseguirà més ràpidament. És molt sociable amb altres gossos, tranquil·la i delicada. Ens ajudes a trobar una bona llar per ella?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2017
Sexo: Hembra
Raza: Border Collie
Tamaño: Mediano

Esta princesa es Zara y nos ha roto el corazón 💔. Fue recogida en Montmeló. Una ciudadana alertaba de una perra con posible fractura de pierna. Cuando llegamos, nos esperaba el ser más dulce del mundo. Un ser totalmente maltratado y dejado a su suerte. Estaba tan mal que no podía ni levantarse. Paparras, pulgas, leishmania disparada, infección de orina, desnutrición, un glaucoma en el ojo sin tratar… Pero a pesar de la mala suerte, su destino ha querido que llegase a nuestras manos y ahora haremos todo lo posible para devolverle la felicidad que un día se le robó.

Zara es una perra 10. Dulce, muy dulce. Afectuosa y con infinitas ganas de querer y ser querida. Cda día que pasa en el centro, mejora. Creemos que en poco tiempo estará recuperada. Pero en un hogar lo conseguiría mucho más rápido. Es muy sociable con otros perros, tranquila y delicada. ¿Nos ayudas a encontrar un buen hogar para ella?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org