Gas

Any de naixement: maig 2018
Sexe: Mascle
Raça: Bull Terrier
Mida: Mitjà

El Gas és un gos que somriu a la vida. Ha estat abandonat però ell no perd l’alegria. És molt sociable amb altres gossos i amb la gent, un amor. Li encanta rebre tot tipus de carícies. És de mida mitjana, 17 quilos aprox. Busca una llar per sempre. Qui adopti al Gas, s’emporta un tresor. Sort petit!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2018
Sexo: Macho
Raza: Bull Terrier
Tamaño: Mediano

Gas es un perro que sonríe a la vida. Ha sido abandonado pero él nunca pierde la alegría. Es muy sociable con otros perros y con la gente. Un amor. Le encanta recibir todo tipo de caricias. Es de tamaño mediano, 17kg aprox. Busca un hogar para siempre. ¡Quien adopte a Gas se lleva un tesoro! ¡Suerte pequeño!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org