Uki

Any de naixement: març 2018
Sexe: Femella
Raça: Podenc Campaner
Mida: Gran

Adorable és la paraula. Aquesta petita és molt sociable amb altres gossos. Juga molt al pati amb els més jovenets i passeja molt bé. Està desitjant tenir una llar. Sabem que ella es portarà súper bé i farà tot el possible per fer-te feliç.
La vols venir a conèixer? És tan dolça!!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2018
Sexo: Hembra
Raza: Podenco campanero
Tamaño: Grande

Adorable es la palabra. Esta pequeña es muy sociable con otros perros. Juega mucho al patio con los más jovencitos y pasea muy bien. Está deseando tener un nuevo hogar. Sabemos que ella se portará super bien y hará todo lo posible para hacerte feliz. ¿Quieres venir a conocerla? ¡Es tan dulce!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org