Katara

Any de naixement: Setembre 2015
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Gran

 

La Katara és una gossa activa i molt enèrgica. Porta poc temps al refugi i no ho està passant gens bé. No li agraden massa els homes i a l’inici s’hi mostra una mica desconfiada, però res que no es pugui arreglar amb una mica de paciència i afecte. La Katara necessita una família que l’estimi i la comprengui, que la cuidi i que li regali un munt de moments feliços al seu costat.  Canvia el seu destí, adopta a la Katara!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Septembre 2015
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

 

Katara es una perra activa y muy enérgica. Lleva poco tiempo en el refugio y no lo está pasando nada bien. No le gustan demasiado los hombres y al inicio se muestra un poco desconfiada, pero nada que no se pueda arreglar con un poco de paciencia y afecto. Katara necesita una familia que la quiera y la comprenda, que la cuide y que le regale un montón de momentos felices a su lado. ¡Cambia su destino, adopta a Katara!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org