Fary

Any de naixement: octubre 2002
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Petit

En Fary és un avi petitó que després de passar tota una vida en família, ara ha sabut què és l’abandonament. Ell no entén res i no volem que passi la resta de la seva vida al refugi, si no amb una família, tranquil, on se l’estimi molt. És un gos bo i sociable. Busquem la millor família per ell. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2002
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Pequeño

Fary es un abuelo pequeñito que después de pasar toda una vida en familia, ahora ha sabido qué es el abandono. Él no entiende nada y no queremos que pase el resto de su vida en el refugio, si no con una familia, tranquilo, donde lo quieran mucho. Es un perro bueno y sociable. Buscamos la mejor familia para él. ¿Lo ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org