Gar

Any de naixement: juny 2018
Sexe: Femella
Raça: Gos d’Atura
Mida: Mitjà

La Gar va arribar molt bruta i espantada, no es deixava agafar. Estava plena de puces i paparres. És tranquil·la i dòcil. Passeja molt bé i no estira gaire de la corretja. Busquem una bona llar per ella, que l’estimi per sobre de tot i no la tornin a abandonar mai! No perdem l’esperança per tu Gar!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2018
Sexo: Hembra
Raza: Gos d’Atura
Tamaño: Mediano

Gar llegó muy sucia y asustada. No se dejaba coger. Estaba llena de pulgas y garrapatas. Es tranquila y docil. Pasea muy bien y no tira demasiado de la correa. Buscamos un buen hogar para ella, que la quiera por encima de todo y no la vuelvan a abandonar nunca! ¡No perdemos la esperanza por ti, Gar!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org