Uma

Any de naixement: maig 2018
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

L’Uma va arribar molt espantada i desconfiada. Necessita temps per entendre que aquí nosaltres no li farem mal i que la cuidarem fins que trobi la seva família. Amb l’ajuda dels educadors li farem veure que tornar a ser feliç és possible. Necessitem una família responsable que pugui respectar el temps que ella necessita per poder confiar de nou amb la vida. La vols ajudar?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2018
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Uma llegó muy asustada y desconfiada. Necesita tiempo para entender que aquí nosotros no le haremos daño y que la cuidaremos hasta que encuentre una familia. Con la ayuda de los educadores le haremos ver que volver a ser feliz es posible. Necesitamos una familia responsable que pueda respetar el tiempo que ella necesita para poder confiar de nuevo en la vida. ¿La quieres ayudar?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org