Vito

Any de naixement: juny 2014
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

Vam trobar el Vito lligat a una farola de l’entrada del centre. Evidentment molt espantat i enfadat amb el món. Va costar que confiés amb algú de nou però amb l’increïble treball dels educadors del centre en Vito s’està recuperant poc a poc i aviat podrà confiar de nou amb tothom. Busquem una família que pugui estimar-lo i donar-li allò que mai ha tingut. Vols ajudar el Vito?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2014
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Encontramos a Vito atado en una farola de la entrada del centro. Evidentemente muy asustado y enfadado con el mundo. Costó que confiara de nuevo en alguien, pero con el increíble trabajo de los educadores del centro Vito se está recuperando poco a poco y pronto podré confiar de nuevo con todo el mundo. Buscamos una familia que pueda quererlo y darle aquello que nunca ha tenido. ¿Quieres ayudar a Vito?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org