Yorki

Any de naixement: febrer 2007
Sexe: Mascle
Raça: Yorkshire Terrier
Mida: Petit

En Yorki arriba al refugi a mans de la policia molt brut i amb moltes rastes. És un vellet que quan va arribar estava molt desubicat al refugi i per això ara està en una casa d’acollida. No ho passava gens bé. És un gos molt sociable, carinyós i passeja molt bé. És ideal per una familia tranquil·la que vulgui tenir un gran company. Vols conèixe’l?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2007
Sexo: Macho
Raza: Yorkshire Terrier
Tamaño: Pequeño

Yorki llegó al refugio a manos de la policia muy sucio y lleno de rastas. Es un viejete que cuando llegó estaba muy desubicado y por eso ahora está viviendo en una casa de acogida. No lo pasaba bien. Es un perro muy sociable, cariñoso y pasea muy bien. Es ideal para una familia tranquila que quiera tener un gran compañero. ¿Quieres conocerlo?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org