Aiko

Any de naixement: gener 2019
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

L’Aiko va arribar molt espantat al refugi. Segurament per haver tingut una vida poc segura. És un gos que quan agafa confiança és carinyós i estem segurs que aviat podrà sentir-se preparat per trobar la seva família definitva. Vine a conèixer l’Aiko!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2019
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Aiko llegó muy asustado al refugio. Seguramente por haber tenido una vida poco segura. Es un perro que cuando confía en ti, es muy cariñoso y estamos seguros que pronto podrá sentirse preparado para encontrar su familia definitiva. ¡Ven a conocer a Aiko!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org