Django

Any de naixement: setembre 2017
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

El Django és un gos sociable tant amb gossos com amb persones. Té aquella mirada de cadell gran que enamora. Porta alegria vagi on vagi perquè té unes ganes de viure que contagien. Busquem per ell una família responsable que se l’estimi tant com ell estimarà.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: setiembre 2017
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Django es un perro sociable tanto con otros perros como con personas. Tiene esa mirada de cachorro grande que enamora. Lleva la alegría allí donde va porque tiene unas ganas de vivir que contagian. Buscamos para él una familia responsable que lo quiera tanto como él va a querer.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org