Pipo

Any de naixement: juny 2017
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

El nostre Pipo és un gos molt sociable amb altres gossos, tant mascles com femelles. Conviu en un dels patis i amb tots es porta molt bé. 😊 Surt molt content de passeig on aprofita per olorar i sentir una mica de llibertat. És un gos que transmet energia positiva. És impossible no somriure quan el veus saltar darrere les papallones… és tan maco!

Vine a conèixer al Pipo! Serà un bon company d’aventures!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2017
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Nuestro Pipo es un perro muy sociable con otros perros, tanto machos como hembras. Convive en uno de los patios y con todos se lleva muy bien. 😊 Sale muy contento de paseo donde aprovecha para oler y sentir un poco de libertad. Es un perro que transmite energía positiva. Es imposible no sonreir cuando lo ves saltar detrás de las mariposas… ¡es tan bonito!

¡Ven a conocer a Pipo! Será un gran compañero de aventuras.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org