Queen

Any de naixement: juliol 2018
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Gran

La Queen és una gossa molt sociable que pot conviure amb altres gossos. És carinyosa amb les persones i passeja bé. És tranquil·la i molt simpàtica. Busquem una familia que l’estimi i la protegeixi. Vine a conèixer la Queen!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2018
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Grande

Queen es una perra muy sociable que puede convivir con otros perros. Es cariñosa con las personas y pasea bien. Es tranquila y muy simpática. Buscamos una familia que la quiera y proteja. ¡Ven a conocer a Queen!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org