Rita

Any de naixement: febrer 2018
Sexe: Femella
Raça: Podenco
Mida: Gran

La Rita és una gossa molt divertida i que s’ho passa molt bé jugant amb altres gossos. Quan va arribar al refugi estava molt espantada i desconfiava de tothom, però ara s’ha convertit en un amor a qui tothom adora. Vine a conèixer a la Rita! Potser seràs la seva nova família!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2018
Sexo: Hembra
Raza: Podenco
Tamaño: Grande

Rita es una perra muy divertida y que se lo pasa muy bien jugando con otros perros. Cuando llegó al refugio estaba muy asustada y desconfiaba de todo el mundo, pero ahora se ha convertido en un amor a quien todo el mundo adora. ¡Ven a conocer a Rita! ¡Quizás serás su nueva familia!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org