Terry

Any de naixement: agost 2017
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

En Terry és un gos bo amb les persones, però els altres gossos no li agraden tant. És actiu i li agrada molt jugar. Busquem per ell una família que entengui que necessita molta activitat i una vida tranquila. Vols ser la seva nova familia?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agosto 2017
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Terry es un perro bueno con las personas, pero los otros perros no le gustan tanto. Es activo y le gusta mucho jugar. Buscamos para él una familia que entienda que necesita mucha actividad y una vida tranquila. ¿Quieres ser su nueva familia?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org