Tormenta

Any de naixement: gener 2017
Sexe: Femella
Raça: Pastor Alemany
Mida: Gran

La Tormenta va ser trobada voltant pel carrer junt amb en Logan i gràcies a un particular que la va recollir ara està amb nosaltres. Va arribar amb molta por, però mica en mica al refugi ha anat veient que és un lloc segur on poder confiar de nou amb les persones. És una gossa molt carinyosa amb les persones i molt bona.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2017
Sexo: Femella
Raza: Pastor Alemán
Tamaño: Grande

Tormenta fue encontrada dando vueltas por la calle junto a Logan y gracias a un particular que la recogió ahora está con nosotros. Llegó con mucho miedo, pero poco a poco ha ido viendo que el refugio es un lugar seguro donde poder confiar de nuevo con las personas. Es una perra cariñosa con las personas y muy buena.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org