Faig

Any de naixement: març 2008
Sexe: Mascle
Raça: Gos d’Atura
Mida: Mitjà

El Faig ha arribat al refugi amb una edat complicada. Però és un gos tan afable, carinyós i guapo que estem segurs que aviat trobarà una nova família on viure tranquil i estimat. Vine a conèixer el Faig i veuràs que de seguida et roba el cor!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2008
Sexo: Macho
Raza: Pastor
Tamaño: Mitjà

Faig ha llegado al refugio con una edad un poco complicada. Pero es un perro tan afable, cariñoso y guapo que estamos seguros que pronto encontrará una nueva familia donde vivir tranquilo y querido. Ven a conocer a Faig y verás que ¡enseguida te roba el corazón!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org