Kira

Any de naixement: octubre 2014
Sexe: Femella
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Gran

La Kira és alegria pura. És un amor! Passeja molt bé i és sociable amb altres gossos. Conviu amb el nostre Lyko, a qui ha tornat les ganes de viure. Els dos es porten super bé i juguen molt. Ella es mereix la millor llar i nosaltres farem tot el possible per trobar-la. Vine a conèixer aquesta simpatia de quatre potes!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2014
Sexo: Hembra
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Grande

Kira es alegría pura. ¡Es un amor! Pasea muy bien y es sociable con otros perros. Convive con nuestro Lyko, a quien ha devuelto las ganas de vivir. Los dos se portan super bien y juegan mucho. Ella se merece el mejor de los hogares y nosotros haremos todo lo posible para encontrarlo. ¡Ven a conocer esta simpatía de cuatro patas!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org