Boxi

Any de naixement: juny 2016
Sexe: Femella
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Gran

La Boxi és un encant de gossa. És tranquil·la, sociable, atenta, juganera, carinyosa… i guapíssima! És una gossa 10! Està esperant la seva família des de fa ja temps… i sembla que ningú es fixi en ella. Però estem segurs que ben aviat sabrà què és viure de nou en una casa on li donin amor les 24h del dia! Sort petita! Aviat arribarà el dia que podràs ser feliç del tot!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2016
Sexo: Hembra
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Grande

Boxi es un encanto de perra. Es tranquila, sociable, atenta, juguetona, cariñosa… ¡y guapísima! ¡Es una perra 10! Está esperando su familia desde hace ya tiempo… y parece que nadie se fija en ella. Pero estamos seguros que pronto sabrá que es vivir de nuevo en una casa donde le den amor las 24h del día! ¡Suerte pequeña! ¡Pronto llegará el día que podrás ser feliz de nuevo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org