Fred

Any de naixement: juliol 2015
Sexe: Mascle
Raça: Pastor Alemany
Mida: Gran

Vam trobar el Fred a Lliçà d’Amunt i ningú l’ha reclamat. És un gos molt bo i noble, sociable amb altres gossos. Elegant i maquíssim. Conviu en un dels patis amb mascles i femelles en perfecta harmonia. Però els seus ulls no brillen. Necessita més del que li podem donar al refugi. Vine a conèixer al Fred! Tu sí pots donar-li tot el que necessita!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2015
Sexo: Macho
Raza: Pastor Alemán
Tamaño: Grande

Encontramos a Fred en Lliça d’Amunt y nadie lo ha reclamado. Es un perro muy bueno, noble y sociable con otros perros. Elegante y guapísimo. Convive en uno de los patios con machos y hembras en perfecta harmonía. Pero sus ojos no brillan. Necesita más de lo que le podemos dar en el refugio. ¡Ven a conocer a Fred! ¡Tu sí que puedes darle todo lo que necesita!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org