Leti

Any de naixement: agost 2007
Sexe: Femella
Raça: Bretón
Mida: Mitjà

La Leti va tornar a néixer el dia que la vam trobar. De vegades ens trobem situacions molt delicades i tristes i aquesta n’era una d’elles. La Leti estava als ossos. En molt mal estat. Vam creure en ella i vam lluitar per salvar-li la vida i així va ser. Gràcies a l’equip veterinari i d’enfermeria ha tingut una segona oportunitat.

És una gossa molt bona, sociable amb gossos i nens. Busquem per ella la familia que li faci oblidar el seu passat i li doni tot l’amor que li sigui possible. Nosaltres li hem salvat la vida i tu li pots donar una segona oportunitat. Vine a conèixer-la.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agosto 2007
Sexo: Hembra
Raza: Bretón
Tamaño: Mediano

Leti volvió a nacer el día que la encontramos. A veces nos encontramos situaciones muy delicadas y tristes y esta era una de ellas. Leti estaba en los huesos. En muy mal estado. Creímos en ella y luchamos para salvarle la vida y fue así. Gracias al equipo veterinario y de enfermería ha tenido una segunda oportunidad.

Es una perra muy buena, sociable con perros y niños. Buscamos para ella la familia que le haga olvidar su pasado y darle todo el amor que le sea posible. Nosotros le hemos salvado la vida y tu le puedes dar una segunda oportunidad. Ven a conocerla.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org