Tana

Any de naixement: agost 2018
Sexe: Femella
Raça: Pastor Alemany
Mida: Mitjà

La Tana és molt simpàtica i divertida. Conviu bé amb mascles i femelles. No sabem res del seu passat, però sabem que és una gossa que ha sabut perdonar tot el que li ha passat i les ganes de viure i ser feliç poden amb tot. És un tresor! Busquem un nou futur per ella. L’ajudes a trobar-li una nova vida?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agosto 2018
Sexo: Hembra
Raza: Pastor Aleman
Tamaño: Mediano

Tana es muy simpática y divertida. Convive bien con machos y hembras. No sabemos nada de su pasado, pero sabemos que es una perra que ha sabido perdonar todo lo que le ha pasado y las ganas de vivir y ser feliz pueden con todo. ¡Es un tesoro! Buscamos un nuevo futuro para ella. ¿La ayudas a encontrar una nueva vida?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org