Auka

Any de naixement: juliol 2017
Sexe: Femella
Raça: Dogo argentí
Mida: Gran

L’Auka va arribar en un estat en què pensem que la van fer criar molt. Era molt poruga al principi, però ha anat confiant de nou amb les persones i ara és molt bona gossa. Es porta bé amb altres gossos i està més que preparada per tenir una familia que l’estimi de nou. Vine a conèixer a l’Auka!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2017
Sexo: Hembra
Raza: Dogo argentino
Tamaño: Grande

Auka llegó en un estado en que pensamos que la hicieron criar mucho. Era muy miedosa al principio, pero ha ido confiando de nuevo en las personas y ahora es muy buena perra. Se porta bien con otros perros y está más que preparada para tener una familia que la quiera de nuevo. ¡Ven a conocer a Auka!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org