Gala

Any de naixement: febrer 2018
Sexe: Femella
Raça: Pastor Alemany
Mida: Mitjà

La història de la Gala és per escriure un llibre de finals feliços. La vam rescatar d’un lloc on l’anàven a sacrificar i durant el transport fins a la protectora, es va escapar. Va estar 6 mesos perduda, però per sort la vam poder rescatar. A més, durant la seva “aventura” es va fer amiga de dos altres gossos a qui també vam rescatar i que ara, sortosament, ja estan adoptats. D’alguna manera, la Gala els va salvar. Però ella segueix amb nosaltres. És molt juganera, sensible i carinyosa. Vine a conèixer a la Gala i ajuda-la a tancar el final feliç d’aquesta història!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2018
Sexo: Hembra
Raza: Pastor Aleman
Tamaño: Mediano

La historia de Gala es para escribir un libro de finales felices. La rescatamos de un sitio donde la iban a sacrificar y durante el transporte hasta la protectora se escapó. Estuvo 6 meses perdida, pero por suerte la pudimos rescatar. Además, durante su “aventura” se hizo amiga de otros dos perros a quien también rescatamos y que ahora, por suerte, ya están adoptados. De alguna manera, Gala los salvó. Pero ella sigue con nosotros. Es muy juguetona, sensible y cariñosa. Ven a conocer a Gala y ayúdala a cerrar el final feliz de esta historia.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org