Bacano

Any de naixement: setembre 2012
Sexe: Mascle
Raça: American Bully
Mida: Mitjà

Bacano és un gos molt especial. Va arribar amb molt males condicions però ara s’està recuperant. És molt, molt carinyós! Sempre et ve a buscar quan entres al pati. La seva mirada és tan tendre que enamora. Busquem una familia que li pugui donar l’amor que ell tan busca. Ajudes a Bacano?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: setiembre 2012
Sexo: Macho
Raza: American Bully
Tamaño: Mediano

Bacano es un perro muy especial. Llegó en muy malas condiciones pero ahora se está recuperando. ¡Es muy, muy cariñoso! Siempre te viene a buscar cuando entras en el patio. Su mirada es tan tierna que enamora. Buscamos una familia que le pueda dar el amor que él tanto busca. ¿Ayudas a Bacano?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org