Rayo

Any de naixement: gener 2019
Sexe: Mascle
Raça: Rottweiler
Mida: Gran

En Rayo és un gran gos. A tots els nivells, perquè en l’afectiu, és entranyable. Es porta bé amb altres gossos, tant mascles com femelles, i amb persones. És molt carinyós. Busquem una familia per ell que li faci oblidar la mala sort d’haver sigut abandonat i li pugui fer viure la vida com es mereix. Vine a conèixe’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2018
Sexo: Macho
Raza: Rottweiler
Tamaño: Grande

Rayo es un gran perro. A todos los niveles, porque en el afectivo, es entrañable. Se porta bien con otros perros, tanto machos como hembras, y con personas. Es muy cariñoso. Buscamos una familia para él que le haga olvidar la mala suerte de haber sido abandonado y le pueda hacer vivir la vida como se merece. ¡Ven a conocerlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org