Blanca

Any de naixement: abril 2017
Sexe: Femella
Raça: Bull Terrier
Mida: Mitjà

Aquesta petita Bull Terrier és molt carinyosa i tranquil·la. No en sabem gaire cosa de seu passat, però sigui el que sigui, sabem que l’ha perdonat i mira endevant amb il·lusió esperant trobar la seva familia definitiva. Vine a conèixer a la Blanca!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2017
Sexo: Hembra
Raza: Bull Terrier
Tamaño: Mediano

Esta pequeña Bull Terrier es muy cariñosa y tranquila. No sabemos demasiada cosa de su pasado, pero sea el que sea, sabemos que lo ha perdonado y mira hacia delante con ilusión esperando encontrar su familia definitiva. ¡Ven a conocer a Blanca!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org