Kay

Any de naixement: juliol 2017
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Gran

En Kay ha tingut una vida difícil i pateix molt d’estrés. Des que està al refugi ha millorat, però encara necessita molta estabilitat per poder tornar a ser un gos feliç. Busquem per ell una família que sàpiga educar-lo, estimar-lo i saber que necessita temps per confiar de nou. Quan confia, és carinyós. És un cas difícil, però sempre hi ha una família per cada animal i sabem que en Kay trobarà la seva. Vols ser tu la seva ànima salvadora?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2017
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Grande

Kay ha tenido una vida difícil y sufre mucho de estrés. Desde que está en el refugio ha mejorado, pero todavía necesita mucha estabilidad para poder volver a ser un perro feliz. Buscamos para él una familia que sepa educarlo, quererlo y saber que necesita tiempo para confiar de nuevo. Cuando confía, es cariñoso. Es un caso difícil, pero siempre hay una familia para cada animal y sabemos que Kay encontrará la suya. ¿Quieres ser tu su alma salvadora?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org