Zumba

Any de naixement: juliol 2018
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

La Zumba és una gossa molt carinyosa i tranquil·leta, i es porta bé amb altres gossos. Els passejos també els fa molt bé i gaudeix de les olors i del camí. És una gossa ideal per una família responsable que la pugui estimar sempre i li prometi que no tornarà a saber què és l’abandonament. Vine a conèixer-la i veuràs com n’és de maca!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2018
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Zumba es una perra muy cariñosa y tranquilita, y se porta bien con otros perros. Los paseos también los hace muy bien y disfruta de los olores y del camino. Es una perra ideal para una familia responsable que la pueda querer siempre y le prometa ue no volverá a saber que es el abandono. Ven a conocerla y ¡verás qué guapa es!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org