Nena

Any de naixement: setembre 2014
Sexe: Femella
Raça: Podenco
Mida: Petita

La Nena és una gosseta que transmet molta tendresa. Va ser trobada voltant sola pel carrer i molt espantada. Va arribar al refugi amb molta por a tot i tothom. Mica en mica està recuperant la confiança, però li costa. No sabem quina vida va tenir abans d’arribar amb nosaltres, però possiblement no la va treure ningú a passejar perquè els primers dies d’estar aquí no sabia anar amb la corretja. És una gossa dolça, però ha de confiar amb qui té davant.

Només necessita paciència i molt d’amor perquè vegi que la vida pot ser molt bonica si et sents estimat. Li dones una oportunitat a la Nena?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: setiembre 2014
Sexo: Hembra
Raza: Podenco
Tamaño: Pequeño

Nena es una perrita que transmite mucha ternura. Fue encontrada andando sola por la calle y muy asustada. Llegó al refugio con mucho miedo a todo y todos. Poco a poco está recuperando la confianza, pero le cuesta. No sabemos qué vida tuvo antes de llegar con nosotros, pero posiblemente no la sacó nadie a pasear porque los primeros días de estar aquí no sabía caminar con la correa. Es una perra dulce, pero debe confiar en quien tiene delante.

Sólo necesita paciencia y mucho amor para que vea que la vida puede ser muy bonita si te sientes amado. ¿Le das una oportunidad a Nena?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org