Sena

Any de naixement: octubre 2011
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjana

La Sena té un caràcter especial. És a la vegada carinyosa i a la vegada poruga. Aquesta por que té la fa ser una mica desconfiada i quan no coneix a la persona sempre intenta defendre el seu espai. Des que està al refugi la Sena ha anat calmant la seva por i als treballadors i voluntaris que ja coneix els regala un simpàtic moviment de cua. Així que busquem una família responsable que sigui pacient i sàpiga reconduir aquesta por que la Sena té de vegades per poder-li donar aquest espai de felicitat que necessita per poder estar tranquil·la.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2011
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Sena tiene un carácter especial. Es a la vez cariñosa y a la vez miedosa. Este miedo que tiene la hace ser un poco desconfiada y cuando no conoce a la persona siempre intenta defender su espacio. Desde que está en el refugio Sena ha ido calmando su miedo y a los trabajadores y voluntarios que ya conoce les regala un simpático movimiento de cola. Así que buscamos una familia responsable que sea paciente y sepa reconducir este miedo que Sena tiene a veces para poder darle este espacio de felicidad que necesita para poder estar tranquila.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org