Mom

Any de naixement: setembre 2016
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Gran

La Mom és una gossa enèrgica i vital i estar al refugi la posa nerviosa. És una gossa que es porta bé amb altres gossos i és carinyosa. Però necessita estar en un espai més gran i tenir una rutina d’activitat en una llar. Busquem una família per ella que li pugui donar l’exercici i l’amor que necessita. Vine a veure a la Mom!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: setembre 2016
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Grande

Mom es una perra enérgica y vital y estar en el refugio la pone nerviosa. Es una perra que se lleva bien con otros perros y es cariñosa. Pero necesita estar en un espacio más grande y tener una rutina de actividad en un hogar. Buscamos una familia para ella que le pueda dar el ejercicio y el amor que necesita. ¡Ven a ver a Mom!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org