Peach (2)

Any de naixement: octubre 2018
Sexe: Femella
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Mitjana

Aquesta preciosa és la segona Peach que tenim al refugi. L’altre també és molt maca. És una gossa molt bona, enèrgica i súper divertida. Passeja amb molta alegria, com si anés ballant per la muntanya. Ens encanta veure com s’ho passa de bé durant el passeig. Però després dels moments feliços, arriba la fredor de la gàbia. I això no ho porta bé. És una gossa sociable que es pot adaptar a qualsevol família que la vulgui estimar. Vols ajudar a la Peach2 a trobar la seva llar?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2018
Sexo: Hembra
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Mediano

Esta preciosa es la segunda Peach que tenemos en el refugio. La otra también es muy bonita. Es una perra muy buena, enérgica y súper divertida. Pasea con mucha alegría, como si fuera bailando por la montaña. Nos encanta ver cómo se lo pasa de bien durante el paseo. Pero después de los momentos felices, llega la frialdad de la jaula. Y eso no lo lleva bien. Es una perra sociable que se puede adaptar a cualquier familia que la quiera amar. ¿Quieres ayudar a la Peach a encontrar su hogar?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org