Sabana

Any de naixement: octubre 2014
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

Aquesta petita va arribar amb la seva germana, la Sahara que ha tingut la sort de trobar una bona família. Van arribar molt primes i amb marques a la pell. La Sabana ha millorat molt i ha guanyat pes, però les marques encara no han marxat. Aviat ho faran. Qui les tenia, no les mereixia. No sabem què li van fer… Tot i el seu passat, és sociable amb altres gossos. Amb la gent és molt amorosa i no para de moure la cua durant el passeig. Ja ha patit prou la Sabana. Ara li toca trobar una llar. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2014
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Esta pequeña llegó con su hermana, Sahara que ha tenido la suerte de encontrar una buena familia. Llegaron muy delgadas y con marcas en la piel. Sabana ha mejorado mucho y ha ganado peso, pero las marcas todavía no se han ido. Pronto lo harán. Quien las tenía, no las merecía. No sabemos qué le hicieron … A pesar de su pasado, es sociable con otros perros. Con la gente es muy amorosa y no para de mover la cola durante el paseo. Ya ha sufrido bastante, Sabana. Ahora le toca encontrar un hogar. ¿La ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org