Senor

Any de naixement: octubre 2014
Sexe: Mascle
Raça: American Bully
Mida: Gran

El Senor va ser trobat voltant sol pels carrers. Encara no entén què li ha passat, però ja intueix que aquí al refugi estarà ben cuidat i l’ajudarem a trobar la seva família definitiva. És un gos tranquil que passeja bé i l’únic que necessita és una mica d’amor. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2014
Sexo: Macho
Raza: American Bully
Tamaño: Grande

El Senor fue encontrado vagando solo por las calles. Todavía no entiende qué le ha pasado, pero ya intuye que aquí en el refugio estará bien cuidado y le ayudaremos a encontrar a su familia definitiva. Es un perro tranquilo que pasea bien y lo único que necesita es un poco de amor. Lo ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org