Canadà

Any de naixement: febrer 2015
Sexe: Femella
Raça: Europeu
Mida: Mitjà

Busquem acollida indefinida per aquesta preciosa gateta d’ulls blaus. Ella és la Canadà i té una malaltia anomenada herpesvirus (un dels dos virus de la grip). És una gateta molt tímida, no li agrada la gent que no coneix i només surt del seu racó quan hi ha tranquil·litat i silenci. Això sí, agraeix molt les carícies quan ja té un vincle de confiança.

Busquem una llar sense altres gats, on la Canadà pugui millorar la seva qualitat de vida. Actualment està separada dels altres gats, en un espai molt reduït i això fa que estigui deprimida i amb prou feines mengi.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2015
Sexo: Hembra
Raza: Europeo
Tamaño: Mediano

Buscamos acogida indefinida por esta preciosa gatita de ojos azules. Ella es Canadá y tiene una enfermedad llamada herpesvirus (uno de los dos virus de la gripe). Es una gatita muy tímida, no le gusta la gente que no conoce y sólo sale de su rincón cuando hay tranquilidad y silencio. Eso sí, agradece mucho las caricias cuando ya tiene un vínculo de confianza.

Buscamos un hogar sin otros gatos, donde Canadá pueda mejorar su calidad de vida. Actualmente está separada de los otros gatos, en un espacio muy reducido y esto hace que esté deprimida y apenas coma.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org