Fish

Any de naixement: agost 2011
Sexe: Femella
Raça: Europeu
Mida: Mitjà

La Fish té 8 anys i les proves van detectar que tenia leucèmia i ara viu a la gatera dels positius amb els seus companys. Recordem que els gats positius poden fer vida normal, però el seu sistema immunològic és més dèbil i necessiten medicació. Són igual de carinyosos i tenen les mateixes ganes de viure que els altres. La Fish busca família! Una llar on estar calentona i ben acompanyada. Ajudeu-nos a trobar una llar per a aquesta petita. La Fish s’ho mereix.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agosto 2011
Sexo: Hembra
Raza: Europeo
Tamaño: Mediano

Fish tiene 8 años y las pruebas detectaron que tenía leucemia y ahora vive en la gatera los positivos con sus compañeros. Recordemos que los gatos positivos pueden hacer vida normal, pero su sistema inmunológico es más débil y necesitan medicación. Son igual de cariñosos y tienen las mismas ganas de vivir que los demás. Fish busca familia! Un hogar donde estar calentita y bien acompañada. Ayúdanos a encontrar un hogar para esta pequeña. ¡Fish lo merece!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org