Mister

Any de naixement: febrer 2009
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjana

En Mister va arribar amb por, perquè el van mossegar en el seu passat i això l’ha fet dubtar una mica de qualsevol moviment ràpid. Però des que està amb nosaltres ja està aprenent que hi ha carícies bones. Encara li costa una mica confiar, quan ja et coneix, es tranquil·litza molt. 

Busquem una família responsable que entengui que en Mister necessita un temps d’adaptació per superar els traumes del passat. Ell té la possibilitat de tornar a ser feliç i segur que la seva família arriba ben aviat per donar-li tot el que necessita. 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2009
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Mister llegó con miedo, porque le mordieron en su pasado y eso le ha hecho dudar un poco de cualquier movimiento rápido. Pero desde que está con nosotros ya está aprendiendo que hay caricias buenas. Aunque le cuesta un poco confiar, cuando ya te conoce, se tranquiliza mucho.

Buscamos una familia responsable que entienda que Mister necesita un tiempo de adaptación para superar los traumas del pasado. Él tiene la posibilidad de volver a ser feliz y seguro que su familia llega pronto para darle todo lo que necesita.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org