Rabel

Any de naixement: octubre 2015
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjana

La història del Rabel és ben trista. D’aquelles que crea ràbia contra algunes persones. De vegades és difícil entendre com algú pot ser tan cruel. En Rabel va ser trobat lligat al costat de les vies del tren. Va ser difícil agafar-lo perquè estava extremadament espantat.

Però el seu destí va voler donar-li una segona oportunitat i ara ja està amb nosaltres, ben cuidat i on l’estimarem molt fins que trobi la seva nova família que li faci oblidar tot el trauma passat. Vine a conèixe’l i ajuda’l a trobar una nova vida. 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2015
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

La historia del Rabel es bien triste. De aquellas que crea rabia contra algunas personas. A veces es difícil entender cómo alguien puede ser tan cruel. Rabel fue encontrado atado junto a las vías del tren. Fue difícil cogerlo porque estaba extremadamente asustado.

Pero su destino quiso darle una segunda oportunidad y ahora ya está con nosotros, bien cuidado y donde lo vamos a querer mucho hasta que encuentre su nueva familia que le haga olvidar todo el trauma pasado. Ven a conocerlo y ayúdalo a encontrar una nueva vida.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org