Alaska

Any de naixement: novembre 2017
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

L’Alaska és una gossa preciosa, sociable amb altres gossos i amorosa amb la gent. És pura energia positiva. Amb ella, el pitjor dia del món pot convertir-se en el més divertit. Impossible no somriure! Busquem una llar per ella, que li pugui donar tota l’activitat i l’amor que necessita per ser feliç. Vine a veure-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2017
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Alaska es una perra preciosa, sociable con otros perros y amorosa con la gente. Es pura energía positiva. Con ella, el peor día del mundo puede convertirse en el más divertido. Imposible no sonreír! Buscamos un hogar para ella, que le pueda dar toda la actividad y el amor que necesita para ser feliz. Ven a verla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org