Cantinflas

Any de naixement: abril 2019
Sexe: Mascle
Raça: Europeu
Mida: Mitjà

El Cantinflas és el germà de la Moreneta. Ell, al ser un mascle, és una mica més gran però per la resta… són idèntics! 😺😺 El Cantinflas, això sí, és més tranquil que la seva germana. Molt carinyós, dolç i falder, li agrada que s’apropin els voluntaris a saludar-lo i a rebre la seva dosi de carícies. El més important és que trobi aviat una llar on estar calentó i cuidat.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2014
Sexo: Macho
Raza: Europeo
Tamaño: Mediano

Cantinflas es el hermano de la Moreneta. Él, al ser un macho, es un poco más grande pero por lo demás… son idénticos! 😺😺 Cantinflas, eso sí, es más tranquilo que su hermana. Muy cariñoso, dulce y faldero, le gusta que los voluntarios se acerquen a saludarlo y recibir su dosis de caricias. Lo más importante es que encuentre pronto un hogar donde estar calentito y cuidado.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org