Goliat

Any de naixement: gener 2015
Sexe: Mascle
Raça: Dogo argentí
Mida: Gran

Un gos XXL, amb un cor més gran que ell! El Goliat va ser recollit a Llinars del Vallès i ningú l’ha reclamat.
És un gos bo amb la gent però de moment no tolera gaire bé als altres gossos. Li agrada passejar i estirar-se a l’herba, tranquil, gaudint de cada instant. És de mida gran: 45 quilos pesa el nostre Goliat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2015
Sexo: Macho
Raza: Dogo argentino
Tamaño: Grande

Un perro XXL, con un corazón más grande que él! Goliat fue encontrado en Llinars del Vallès pero nadie lo ha reclamado. Es un perro bueno con la gente pero de momento no tolera demasiado bien los otros perros. Le gusta pasear y tumbarse en la hierba, tranquilo, disfrutando de cada instante. Es de tamaño grande: ¡45 kilos pesa nuestro Goliat!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org