Kaiser

Any de naixement: juny 2012
Sexe: Mascle
Raça: Bull Terrier
Mida: Mitjà

Aquest petit necessita una llar. És un gos molt bo, passeja molt bé sense estirar gens de la corretja i amb la gent és molt agraït. Al refugi no ho està passant bé, la gàbia el consumeix.  El van trobar abandonat en un pis juntament amb un gat. El que van passar mentre no van ser rescatats, no ho podem saber. Però el que sí sabem és que no hi ha res com una bona família responsable que li faci oblidar els traumes del passat. Si vols donar-li l’oportunitat de ser feliç, contacta amb nosaltres.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2012
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Este pequeño necesita un hogar. Es un perro muy bueno, pasea muy bien sin estirar nada de la correa y con la gente es muy agradecido. En el refugio no lo está pasando bien, la jaula lo consume. Lo encontraron abandonado en un piso junto con un gato. Lo que pasaron mientras no fueron rescatados, no lo podemos saber. Pero lo que sí sabemos es que no hay nada como una buena familia responsable que le haga olvidar los traumas del pasado. Si quieres darle la oportunidad de ser feliz, contacta con nosotros.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org